Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

1 May 2016

1st Giveaway by Miss Oren

Assalamualaikum annyeong.

Sebenarnya dah lama dah aku plan nak buat giveaway ni. Dari masa blog aku menyambut ulangtahun yang pertama bulan Januari lagi. Tapi itulah, masa sangat tak mengizinkan nak jayakan rancangan murni aku ni.

Ini pun aku curi-curi buka laptop sebab pengaruh laptop ni sangat mendominasi prinsip aku untuk tak buka laptop sampailah study week bulan empat nanti. *sebenarnya kuota wifi dah habis, ni sebagai alasan tak nak buka laptop sebenarnya kah!*





Gais, siapa nak hadiah? Huhuhu jaranglah orang tak nak hadiah kalau dah offer kan, kan kan?

Tak nak buang masa aku lama-lama, jadi aku terus pada terms and conditions untuk melayakkan anda-anda semua memasuki giveaway ini. Cehwah,


First and formost, mestilah kena follow blog Miss Oren & follow google+ followers. *Akan di check ohkay,*

Second,  follow twitter Miss Oren. *sedih betul tengok followers twitter aku ni, heh*

Third, buat entry bertajuk " FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".  Letak banner di atas dalam entri korang dan backlink kepada entri ini.

Fourth, jerit Saya Sayang Mama Saya kuat-kuat. *ni optional sebenarnya. hahaa merepek je aku ni*

Pemilihan pemenang akan dibuat secara random ataupun mengikut nombor kegemaran aku. Heh, boleh ke macam tu?

Dan oh, memandangkan ni kali pertama aku buat GA ni jadi hanya SEORANG pemenang saja yang aku cari. Tunggulah kalau dah GA yang ke 20 nanti barulah kot aku cari 20 orang pemenang pula.

Good Luck awak awak awak dan awak. Jangan stres-stres.

Giveaway ini bermula 26 March 2016 sehinggalah ... aku rasa nak tamatkan GA ni, kot.


Oh ya, hadiah. Hadiah adalah misteri. Selamanya akan jadi misteri.




P/s : Aku rasa awkward gila buat first GA ni tau. Tak tahulah kenapaa

Add : Entry ini baru saja di publish pada 27 March 2016



GA NI DAH TIBA KE PENAMATNYA. TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI MELUANGKAN MASA UNTUK AMBIL BAHAGIAN, HUHUU, *just give me around one to two days to announce the winner. okeh?*

last update : 22-06-2016 | 0735 am

49 comments:

  1. Replies
    1. http://tomodachilavendra.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

      join :)

      Delete
  2. Akak..knp x leh follow..adik nk join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik join.tapi follow blog..x leh lagi..Insya-Allah esok..Google adik dah follow

      Delete
    2. ehh tak boleh follow? pelik ni,

      Delete
    3. saya ada dua account tapi bila saya nk tukar x bleh..

      Delete
  3. join!

    http://www.sofieadie.com/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  4. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  5. Join :)

    http://athibe.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  6. salam...join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  7. salam keladi join ya...http://janganhentamsaya.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  8. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  9. join :)
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  10. Join... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  11. Join! ^^, tapi sy xda twitter. blog dah lama follow hehe dan dah follow google+ juga ya :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  12. Yaya join . Semoga Yaya dimurahkan rezeki untuk menang . Amiin :D

    http://stnrsyfh.blogspot.com/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  13. Join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/03/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  15. Join..
    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/1st-giveaway-by-miss-oren.html
    https://twitter.com/cikfi

    ReplyDelete
  16. Saya join jugak lah ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  17. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  18. Saya join miss oren...
    http://lokmanamirul.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  19. Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  20. Saya join..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  21. pokcik join ..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/03/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  22. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  23. http://segmensection.blogspot.my/2016/03/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  24. saya join :)
    http://hanis-vess.blogspot.com/2016/04/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  25. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  26. Hai.. akak dah join. Tapi takda twitter lah :) http://nadhiewueen.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  27. join :) http://ohthrillers.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  28. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    hanis join !

    ReplyDelete
  29. JOIN YEE HEHE

    http://nazifayns23.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  30. Shawal join... :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  31. http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    takda twitter

    ReplyDelete
  32. join :)

    http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  33. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/04/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  34. joinn :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  35. husna joined awak =D

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  36. sis join ye
    http://masitaeyta.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  37. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/04/1st-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  38. join memeriahkan suasana... :D

    http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  39. join :)

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  40. saya join.. saya dah jerit kuat2.. siap kena marah sebab bising.. :(

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/04/first-giveaway-by-miss-oren.html

    ReplyDelete
  41. Takdela susah sgt syarat nie.. akan join tak lama lagi

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...