Home Creator Creation Review
Everyone has to hit the bottom before they climb back up in their lives. - Kang Gary

22 April 2021

Help!

  Hai. It's been a while.

1. Komen tidak muncul.

Bukannya aku sombong tak reply atau jawab soalan dari kalian, tapi aku tak tahu kenapa aku tak boleh nak reply. Bayangkan, aku sendiri, tak boleh nak reply di blog sendiri. T.T

Kalian komen, aku dapat notification, bila aku dah karang ayat untuk balas dan klik send, balasan aku tak muncul. Aku tak tahu kenapa.

Macam mana nak buat ni? Dah allow all the cookies seperti yang dicadangkan, masih tak jadi apa-apa.


2. Google Adsense

Aku rasa dah lebih tiga kali aku request replacement pin. Dari tahun lepas, tapi masih tiada surat cinta dari Google tiba di rumah. Sehinggakan Google dah berhenti letakkan iklan di sini.

I'm so sad. T.T

1 comment:

Everyone growing up by making a mistake.