Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

28 March 2015

LIEBSTER AWARD by Xennov

Assalamualaikum..

Aku baru buka blog and dapat notifi di Cbox from Xennov pasal liebster award ni.. Frst agak blur jap.. Menatang ape pula liebster ni.. hahaa.. and bile baca dari blog lain pasal liebster award ni, aku macam,, "ohhh.. macam ni rupanya caranya.." Tapi sampai laa ni, aku still tak tahu apa maknanya liebster ni dan bila ia ditubuhkan.. hohoo

So, ini lah.. 

 




1. Jenama telefon anda.

  Err,, public phone ada jenama ke? Bhahaa.. ~ Jenama telefon skarang, Samsung je.. Tak mampu lagi nak pakai Iphone.. huhuu

 2. Baki top up dalam telefon sekarang.

      RM 0.14 (cehh.. letak RM tu macam banyak sangat aje kredit.. bhahaa)
       
3. Berapa sim kad dalam telefon anda sekarang.
        ada dua, tapi yg lagi satu tu dah tak boleh pakai bab malas nak topup, and still tak buang lagi.. Sayang katanya.. kakakaa
4. Ada simpan gambar seseorang untuk diushar dalam diam? Hahaha.
        er err.. kenapa msti ada soalan yang sebegini? hahaa..         buat masa ni tak ada lagi.. takk tahulah akan datang.. hehee
 So, finish.. nasib baik soalan senang.. Even dah berpeluh-peluh dahi jawab soklan yg last tu.. muehee , Nasib!

Question :
1) Suka makan maggie?
2) Kenapa maggie kerinting?
3) Pernah dengar soalan nombor dua tu? Kat mana? *Hahaa
4) Prefer maggie atau spagethi? Atau,,
5) Sepatah berkata-kata sebelum sudahkan soalan ni?

Taggggzss' :
http://budakpeliksstory.blogspot.com
http://thestoryofyayalife.blogspot.com
http://ana-mizu.blogspot.com
http://studentkecik.blogspot.com

6 comments:

  1. Hi. Thank you sebab tag hehehe. Dan kenapa semua soalan pasai megi ja ni hahaha.

    ReplyDelete
  2. Terimasihh tag amboii magi kemainn kta nak dekat exam nie Hahaha XD

    ReplyDelete
  3. http://thestoryofyayalife.blogspot.com/2015/04/liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  4. TQ tag kite. inshaAllah nti kite jawab hehe

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...