Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

4 March 2015

Result?

Assalamualaikum..

Hmm, lama gak aku ta on blog ni.. nothing change.. huhuu

Semalam, yeah 3/3 hari yang menggabrakan. hahaa.. Batch 1997 mesti dah dupdapdupdap malam sebelum haritu. Sama mcam aku jugak.. Sampai tak boleh nak tidur nakk bayangkan macam mana result SPM. Macam-macam dok fikir macam mana keputusan aku. Baik atau ke laut. And atlast, aku redha aje. Yang bagi rezeki semua tu Allah. Siapa kita nak tentukan. Lagipun, if aku failed pun, itu tak menjamin yg masa depan aku gelap.

Dan tibalah semalam,, bila nampak cikgu, aku dah rasa lain macam. Takut hampakan harapan cikgu satu hal. Cukuplah aku dah selalu kecewakan cikgu and buat cikgu marah masa sekolah dulu sebab selalu tak siap homework dia.. Hmm,,

Dan sehinggalah.. Cikgu kelas aku cakap kat aku, "tahniah!" Frst aku macam blur, tapi bila tengok result sendiri, aku dah rasa macam aku sekarang ni ada kat awang-awangan.. bhahaa.. Alhamdulillah.. Terus telefon mama kasitahu result aku. Senyum sampai telinga ajelah aku satu hari tu. Again, alhamdulillah.

And sampai part cari cikgu, nak say thanks and whatsoever.

Tapi tu lah, nak gembira sangat pun tak boleh juga sebab ade satu subjekk yg buat aku spoil. Gegiler spoil weyh.. Yang lain semua dah okay.. Smpaikan aku tetanya-tanya sendiri, "BM aku still kene bagi perhatian ke?" Aih,, boleh pula subjek BM aku dapat B+.. Memang spoil giler.

Spoil menyepoil pon (hmm, BM aku mmg teroks.. bhahaa) kat satu subjek tu ajelah. Yang lain, semuanya ++.. hahaa.. Alhamdulillah sekali lagi..

Sorry cikgu, saya dah hampa dan kecewakan cikgu.

Wassalam~~

8 comments:

  1. Hai. Samalah kita amik result SPM jugak. Awak, bukan kiata berdua je tau result BM macam tu. Ada kawan sekolah saya ni yang dok masuk Bahas, Pidato tu sume dapat gred B je untuk BM. Hewhew. Bye. Goodluck for ur future

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan namanya takdir.. buat tu buat ni kat sekolah, tapi result sangat tak memuaskan.. haih.. redha ajelah.

      p/s : ohh BM pun teruk gak eh? bolehlah geng.. haih

      Delete
  2. tahniah!!! yaya pun ambik result... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :) ohh ye ke, tahniah juga untuk kau. xD

      Delete
  3. Replies
    1. thanks adik.. haih, macam adik aku aje.. bhahaa

      Delete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...