Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

17 April 2015

Form 6?

Hai.. Lama tak on, tak on sebab lupa password.. bhahaa.. itulah sape suruh logout? heh!

Semalam tak silap aku, aku dapat satu info pasal Tingkatan 6.. Katenya, dah boleh check either kau dapat masuk ataupun tidak. My Mama pun suruh try check.. When I said, aku tak apply,  jawapan Mama aku buatkan aku tergamam lima saat.

"Tak payah apply lah. Dye automatik dapat."

Aku pun, eh? Macam mana Mama aku boleh tahu, sdangkan aku sendiri pun tak tahu menahu. Haih.

Dan bile check, aku dapat.. hehee
ada sesiapa kenal aku ke?



Tapi, entah kenapa aku rasa macam tak bersemangat nak masuk form 6. Sebab memang dari aku zaman hingus meleleh lagi, aku dah cakap kat diri aku, no form 6 for me! Ntahlah, maybe sebab aku tengah tunggu result upu nanti.

In fact, aku dah malas nak sarung uniform sekolah lagi. And dah malas nak turun rehat lambat lagi. And, tak nak dah kena denda duduk kat koridor luar kelas sebab tak siap homework! bhahaa

Semakan ke form 6 boleh check sini ..

Ada juga aku dapat tawaran ke Kolej Islam apekebenda entah, untuk kmasukan bulan Julai nanti, tapi aku tolak! And aku langsung tak kasitahu Mama. Entahlah, tak tahu kenapa, aku macam 'tak ada jiwa' nak masuk situ. heh.

Apa-apa pun, tengoklah nanti macam mana.


P/s : Aku dengar, fasa pertama untuk panggilan temuduga ke ipta dah keluar. Betul ke?

2 comments:

  1. sekarang form 6 dah boleh pakai baju luar kan? siap panggil pra-u lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ye ke dah boleh pakai baju luar? tak tahu pun.. haih.. jap tanya orang, hehee

      Delete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...