Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

10 November 2015

Sign

Peace be upon you and hai,

Aku selalu rasa macam nak marah, geram dan seangkatan dengannya bila nampak sign atau t&c macam ni,
.
.
.
.
.


Ada haritu, nak buat internet banking untuk BSN, punyalah gigih aku beratur sebab sangat panjang orang beratur, but end up, jadi macam ni,
.
.
.


Okay, tersangatlah frust aku kat situ.

Macam nak tendang aje mesin ATM tuh. Haih,

Tapi tak apalah, my birthday it just around the corner, bersabarlah ye. Nanti dah cukup-cukup, 18 tahun, kau buat lah apa yang kau nak.

Ohkay bye,

2 comments:

  1. hehe.. sabar ye.. jom join contest akak.. contest ni xde sign "18 thn ke atas"..;)

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...