Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

20 November 2015

Hits

Assalamualaikum gais,


Tadi aku sangatlah terajin nak buka Nuffnang. Lepastuh terjumpa benda ni,




Lol. Aku tak tahulah kenapa banyak sangat keyword yang hit pasal memandu ni. Huhuu,, dan tetiba terimbau kenangan ambil lesen memandu awal tahun ni. Ohoi,

Kena marah dengan cikgu QTI, makan coki-coki sambil memandu, langgar divider, langgar tiang, pusing kat roundabout tapi terlebih pusing stereng dan menyebabkan langgar si roundabout tu, memandu kat highway buat pertama kali, dan apa lagi?

Ohh hah, paling tak boleh lupa, pasal dapat penge'test' JPJ nya, lelaki handsome. Heh!

Okay, kenangan semua tu.

Hahaa,

Ohkay bye~

No comments:

Post a Comment

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...