Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

13 May 2016

Friday the 13th

Assalamualaikum annyeong,



Well, buka Twitter lepastu terbaca pasal Friday the 13th ni,

And I was like, apa kejadalah bendalah ni.

Dan aku pun tanyalah Mister Google yang tak pernah jemu jawab soalan mengarut aku ni, and here the answer; Friday the 13th is considered an unlucky day in Western superstition. It occurs when the 13th day of the month in the Gregorian calendar falls on a Friday.

Lol, hahaa.

Well, kita sebagai umat Islam, tak perlulah nak percaya benda-benda macam ni. Setiap orang ada je hari malang dia, dan hanya seseorang tu saja yang tahu macam mana malangnya hari yang diberi.

P/s : Aku ada exam pukul 9.00 am jap lagi, tapi aku masih di sini melayan perasaan. Alah, English je kot. Hahaa, English tu lah yang tentukan pointer aku sem ni en. Haih,

And sesiapa yang tengah menghadapi final exam macam aku sekarang ni, I wish you good luck.~~

6 comments:

  1. Haahahaha... nah ni malam wayang tu main kat TV3 jam 10.00... ngaammm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh seriuslah?? nak tengoklah nanti

      Delete
  2. cerita ni telah memusnahkan keindahan hari2 saya...hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, hahahaa.. mohon bertabah menempuh hari ni.

      Delete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...