Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

22 May 2016

Perempuan Bersiap

Assalamualaikum annyeong,,



Huhuu, tak dinafikan, perempuan kalau bersiap memang lama. Aku pun tak tahulah apa yang aku dengan perempuan di luar sana buat sampai bersiap lama sangat. Mungkin faktor tudung, mungkin juga baju.

Tapi selagi pandang cermin dan still tak ada lagi feel angan-angan yang diri sendiri dah lawa meletup kebabom, selagi tulah jangan harap nak lepaskan cermin tu dari pandangan mata.

Well, perempuan memang sinonim dengan pelbagai bendalah. They are so damn cute weh. *cakap dekat diri sendiri*

7 comments:

  1. Hihi. Betul betul betul :)

    ReplyDelete
  2. selain baju and tudung, makeup pun main peranan untuk lambat hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa betul tu betul.. walaupun aku tak pakai makeup, tapi penatlah juga tunggu kawan siap lambat sebab bermakeup

      Delete
  3. Kawan saya kalau siap lambat. Tapi saya kalau siap kejap je. Serius memang kejap. Tak thu laa gapo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh seriuslah sekejap je? hahaa

      Delete
  4. hahaha.. ada betul juga.. tapi kawan saya akan siap lagi lambat sebab nak pakai tudung.. kalau saya just sarung dah siap..hehe

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...