Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

25 May 2016

Hentam

Assalamualaikum annyeong,



Well, ayat hentam ni sangat sinonim bila waktu exam. Sangat sangat sangatlah sinonim.

Dan entri ni wujud bila ingat yang one of my siblings, ada exam Sejarah esok. Thanks to her sebab secara tak langsung telah mewujudkan entri ni untuk blog. huhuhuu

Sejarah. Seriusly, aku memang tak pernah suka subjek Sejarah ni. Sebab nak kena ingat fakta. Nak kena ingat banyak benda. Sampai satu tahap, rasa macam nak pecah otak ni bila nak ingat fakta-fakta mengenai Sejarah ni.

Dan selalunya, bila exam Sejarah masa sekolah, aku akan hentam bila dah tak ingat dah pasal sejarah ni. Shame~

Tapi satu je aku nak pesan, kau boleh nak hentam bila mengenai fakta. Tapi hentam biar logik. Jangan zaman Parameswara kau hentam dia ada Mercedes sudah. Memang kena penamparlah jawabnya.

K tu je nak kasitau. Hahaa babai.

2 comments:

  1. betul tu, nak hentam biar logik. wuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hhaha, samalah. sy pun x suka benor subjek sejarah ni. ahh.. stress nak hafal pendahuluan, fakta, huraian, dan kesimpulan. ahhhhaha..

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...