Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

16 February 2016

Assignment

Assalamualaikum annyeong.

Weh, jaranglah manusia yang bergelar seorang pelajar tak ada assignment sepanjang dia belajar.

Credit given to :-


Dan yeah, susah betul aku nak bahagikan masa antara sosial life dengan buat assignment ni walaupun dah masuk sem dua. Masih tak reti nak bahagikan masa antara keduanya. Entahlah, mungkin aku bukan dilahirkan untuk pandai membahagikan masa. Huhuhuu

Mungkinlah..

Setiap sem aku akan ada enam subjek. Dan setiap subjek tu kena ada assignment + presentation. Banyak benauu tau nak kena buat. Report untuk BI yang nak kena hantar minggu depan pun tak siap lagi, dah ada assignment untuk subjek lain. Haih haihh

Serius aku tersangatlah busy. Sampai kekadang nak telefon Mama-Ayah pun sampai terlupa. Dah tetengah malam pukul satu atau dua lepas dah siap kerja baru teringat yang dah lama tak call diaorang. Heh,

Tapi tak apalah, nak belajar dan nak menuntut ilmu punya pasal. Tempuh je lah. Asal jangan lupa solat pun dah kira cukup.

Dengan tunaikan solat, kau akan berjaya - Weh aku tak ingat ayat penuh dia!

3 comments:

  1. Betul tu, sampai Pening kepala Dan sanggup bangun masa orang lain tengah tidur. Huhuhu. Letih le jadi pelajar ni. Tapi, ilmu Dan nak dapat kerja punya pasal, redah Dan reda je lah. Huhuu T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan,, tak masuk lagi dengan eye bag tuh. haih,

      Delete
  2. Biasa la Student n assignment mana boleh dipisahkan. Buat je..semua org pun lalui benda yg sama masa Student dulu...

    Kalau aku, tunggu nak dekat due date la baru buat assignment ni, sebelum tu,enjoy dulu..haha.. Tapi bagusnya buat assignment lambat ni ialah kita sgt fokus masa buat assignment tu. Huhu... Jangan jd macam aku...

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...