Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

14 February 2016

Sayang Mama

Assalamualaikum annyeong.

Ada dalam tahun lepas tak silap, masa tu mood aku nak ceroboh telefon orang membuak-buak. Jadi telefon adik aku menjadi pilihan pertama aku untuk dicerobohi.

First thing first, aku buka mesej dia. Sajelah nak baca conversation dia dengan kawan dia via mesej.

Dan,, aku terjumpa mesej adik aku dengan Mama. Perbualan itu seperti berikut,

"Zair sayang mama."

Then my mom replied, "Mama pun sayang Zair juga."

You know what, after that I was like, ehh. Aku tak pernah pun beritahu Mama yang aku sayang dia. Yeah, tak kasitahu sebab malu, mungkin. Hahaaa shame~~

Lepastu tunjuk dekat Abang dengan adik aku lagi seorang tuh, seriusly mereka speechless. Mungkin sependapat dengan aku.

Mungkinlah. Sedang bersangka baik.

Then, if My Mom read this, just so you know, I love you. So much. Infinity.

*smile*

Tapi kalau tak beritahu pun aku rasa anak-anak Mama sayang Mama sesangat. Kerana, action speak louder than word.



Sent from Samsung Mobile

4 comments:

  1. Pernah juga curi Baca tipun adik, tengok ada mesej Fb masuk, fuh, gedik kut budak perempuan tu hantar mesej. Hahah, rahsia tu bocor Kat mak. Adik sy kata bukan girlfriend tu tapi, biasakan Kat Fb, selalu ada orang mintak kaki sebab selalu hantar chat yang gedik walaupun x knl sapa dia tu. Betullah, saya x jumpa pun chat adik sy bila scroll kat dlm chat tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah, malu jugak nak cakap walaupun kita sayang mak :'D

      Delete
    2. lol! hahaa.. nasiblah aku tak de jumpa mesej macam tuh.. mau pitam nanti. hahaa

      Delete
  2. Ye la tu.. X pernah lagi nak direct cakap macam tu. Maybe aku sependepat yg action speak louder than words kot. Asalkan apa yg aku buat dia boleh rasa happy, aku happy..

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...