Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

16 July 2015

Ehh, Aku menang? Serius?

Assalamualaikum hai,,

Malam 6 July 2015, Monday.. Masa tu aku tengah buka laptop sebab nak buat nota pasal Financial Mathematic. Yeah, memang aku kena sedikit struggle dari coursemate aku yang lain apa-apa mengenai accounting sebab aku memang zero pasal accounting and add math atau erti kata lain, aku memang tak dak basic pasal keduanya.

Sangat sedih~

Dalam tengah mental block, hamboi, bukan mental block yang tu, tapi otak blank, faham dakk? Ha, dalam tengah otak blank, tangan aku pun gatallah nak buka blog tengok apa yang patut. Walaupun aku dah tetapkan dalam hati,

Hanya akan buka blog atau media sosial pada hari Jumaat, Sabtu dengan Ahad je atau hari yang tak dak kelas. Sebab apa, nanti aku lalai, aku alpha kalau buka semua benda tu dan tinggalkan study aku terdampar sendirian. huhuu

Aku, kalau dah layan semua benda tu mana nak ingat study dah.

Then terbaca komen pasal ni,


At that time, aku terus.. Wow! Hahaa,, terus buat call me back dekat Mama (sebab aku tak dak kredit) nak kasitau ada barang sampai even tuan punya GA tak hantar lagi hadiah tu.. See, punyalah aku excited. kahkahkah

Shame,

Serious wehh..

Bila dah tahu, dah happy, seronok, dah duk terbayang baju raya semua dah complete. Hahaa.. Sampai semua kerja finance math aku entah melayang ke mana. Lol, sudahlah kena hantar esoknya.

Heh,

Okeh tu je nak story. Bye, assalamualaik~~

*ini auto publish*

4 comments:

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...