Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

28 May 2015

1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88

Assalamualaikum,

Aku bosan dan tak tahu nak tulis apa, jadi aku pun gatal nak join segmen ni.. Sementara mata memerhati apa yang ditaip si tangan kesayangan, maka terhasillah entri ini.



*klik banner untuk join.

# Blogger dari Malaysia saje yang boleh sertai. ..Yang luaq negara tu, mohon pergi jauh-jauh!

Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm.

Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015, dan hanya 5 yang bertuah akan terpilih.

# Jadi, jom join!

Sekian~

10 comments:

  1. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan...
    Singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete
  5. Good luck

    Hai.Khaty blogwalking kat sini.
    Exchangefeed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM3100.00 Jemput join tau.Boleh juga buat tambah duit raya.Terima kasih

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...