Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

24 June 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Assalamualaikum haii..


Ehh, aku baru aje balik dari website Nile.com.my tak sampai pun dua saat dan terbaca satu entri dari Nur Amalina pasal raya giveaway ni. Giler excited aku melihatnya dan semestinya aku akan joined. Menang kalah belakang kira. Asalkan aku dah join. Hiks

Klik Sini Untuk Join

Jadi, barang yang aku dah survey awal-awal dari siang tadi lagi (sebenarnya sikit aje.. tapi bila check balik jadik terbanyak pulak) adalah :-



Product: Lady Jacket/Suit
Price Meletop: RM13.90
Date: 29/06/2015
Time: start 11.00am 
Quantity: 200 pieces

Product: Bohemia Chiffon Long Dress
Price Meletop: RM19.90
Date: 29/06/2015
Time: start 3.00pm 
Quantity: 100 pieces

Product: Dual Color Woman Flats
Price Meletop: RM9.90
Date: 01/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 100 pairs

Product: Haniya Mixed Color Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 200 pieces

Product: Haniya Podka Dotted Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 150 pieces
Pst : Perempuan akan jadik rambang mata bila bershopping. Okeh,

2 comments:

  1. Assalamualaikum, hye!!
    Athirah jalan jalan sini sambil baca entry dan follow blog ni.
    Salam mahabbah dari Athirah buat pemilik blog :)

    http://duniamahabbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan , semoga murah rezeki ,

    Good luck ya :)
    jemput singgah :)
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...