Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

18 June 2015

Ya, Selamat Berpuasa

Assalamualaikum hai,

Masih belum terlambat lagikan nak ucap selamat berpuasa to all muslimin and muslimat di dunia? So, Happy Fasting Month! Ehehe..

Credit to :
Setiap anak, termasuk aku tentunya, mesti nak bersahur dengan famili yang disayangi, bukan? Ya, ada Mama, Ayah and semuanya satu famili duduk berjemaah dan bersahur. Suasana yang paling best, aku rasa. Dan suasana tu lah yang menjadi impian aku setiap tahun. Puasa setahun sekali aje weh, takkan tak nak buat kan?

Tapi itulah, so sad here.. Hari pertama bersahur, My Dad tak ada bersama kitaorang untuk bersahur. Apa nak buat kalau dah tuntutan kerja, iya dakk? Untuk aku dengan adik-beradik yang lain juga.

Jadi, malas nak mengulas panjang-panjang, selamat bersahur dan selamat berpuasa. Hey, terawih tak malam tadi?

2 comments:

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...