Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

28 January 2015

Blogwalking Journey with JJAJJA

*klik banner untuk join.


# Sebab aku di invited, aku join.. Kalau tak di invited, aku tak join kot.. hahaa bagus betul hidup~
# Kali kedua aku join benda macam ni.. Sebelum ni owner dye dah buat html sendiri, senang aku just tempek aje kat entry, tapi kali ni aku yg kena buat sendiri itu yang still terkial-kial nak buat.. maklumlah, baru aje mencelik dalam dunia blog ni.. huhuu


# Syaratnya simple giler.. sekiann~~



12 comments:

  1. Thank you for participating the blogwalking journey with akak.... haha...
    Akak malas nak prepare html.. sori ye..

    Btw sis, you can check our blogwalking buddies and maybe, try to visit their territories. Make new virtual friends and be Happy...

    no stress2... you muda lagi..

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/list-of-blogwalking-buddies.html

    ReplyDelete
  2. Good luck daripada segmen yang sama! dan orang yang ke 57 follow awak!!! keep in touch

    http://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama dan follow sini (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang saya. saya follow yer. please followback okey? :)
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete
  5. singgah membalas kunjungan cik oren :) done follow ^-^

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hi, done follow here. #71. Good luck! jom follow back

    http://thehoneysugar.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete
  7. si kosong datang BW di sini ye..done follow u back!

    ReplyDelete
  8. Knok..Knok..Knok..
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Hye. Balas kunjungan dari segmen yang sama.

    Done Follow sini juga ya. # 77..:)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. #80
    blog walking dari segmen yang sama..
    jangan lupa singgah disini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...