Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

7 January 2015

Pengenalan yang singkat..

..tapi bermakna.. *sambung tajuk tu.. hehee

semua orang pernh jumpa and kenal dgan org.. eh! ha betullah tu.. bukan jumpa org je, haiwan, hantu, jembalang, etc..

tapi, pengenalan tu depends pada masa! Ya, masa.. ada yang kita jumpa org tu untuk jangka masa yg lama, dan ada juga untuk jangka masa yang, sekejap!

Nak dijadikan cerita.. hari tu, dalam 2 minggu lepas, mase aq ade Ujian Komputer.. ya, aq ambil lesen kereta ni pun seorang diri.. just bawa badan dengan, phone? hahaa.. benda penting tu.. ta bawa IC pun tak ape, asalkan aq bawa phone! hehee

Mase Ujian Komputer tu, aq berkenalan dgan seorang perempuan.. ya! tak pernah lagi kot aq berkenalan dgan lelaki selain classmate aq kat sekolah..hahaa..

nama dye, Anis! Nama panjang, dye ad bagi tau tapi aq ingat Anis aje.. stay kat Bukit Kempas, Jb.. kitorang kenal dalam masa dua jam setengah jek.. tapi kitorang berbual, macam dah kenal dari sebelum sperm jumpa ovum lgi.. heh!

banyak yg kitorang bual.. na dijadikan cerita, kitorang mmg sesama minat, novel! semua pasal novel kitorang bualkan.. terus tak ingat dah ujian yg nak diduduki mase tu.. punya semangat kenal orang..

tapi Alhamdulillah, kitorang lulus ujian tu..even markah kitorang tak sama.. tapi tetap bersyukur.. and, lepas dua jam tu.. dia minta diri, and tinggallah aq sendirian.. hmm..

P/s: kekadang kan, org yang kita kenal dlm mase yg singkat tu lah yg akan jadi kawan baik kita nanti..

2 comments:

  1. Betul tuu, :D hai , sy Anis dr JB. Ehh Hihi tak lah gurau2

    ReplyDelete
  2. @ Anis sk: eh, ye ke? bak no fon! hahahaaa.. #gurau2

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...