Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

30 January 2015

Gigi

Sape tak de gigi?

*Nak ciplak gambar gigi dari Dr. Google tadi, tapi yang keluar semuanya.. pffftttt! Aih. Apa kene mengena ntah gigi dgan benda pfftt tu..*

Dalam keluarga aku, my mom and dad punya gigi semuanya elok-elok belaka.. Memang perfect lha kata ko. Tapi bila masuk gigi abang aku,  gigi aku and gigi dua-dua adik aku, semuanya hancurs.. Hahaa



Ntahlah.. Tak tahulah mana kitorang dapat gigi hancur macam tu.. Aih..  Aku dgan abang aku, masing-masing ada gigi taring dgan gigi double. Tapi paling banyak gigi taring aku lha.. Dah macam siong dah.. hohoo.. Ada yang gigi melekat kat gusi lha..

Adik-adik aku lak, ada yang gigi atas terabur, gigi bawah lawo aje.. And sebalikya.

And kekadang tu ada gak yang buat sesi kutuk mengutuk gigi kitorang.. Tapi okay what.. apa ade hal? Gigi kitorang, kitorang punya sukalah nak hidup macam mana pun.. Yang mane kutuk tu, korang hado gigi terlebih lawo macam kitorang ni? Satu dalam sejuta aje weh kalau jumpa pon.. heh.

Dah lah nak pi kikir   selfie gigi lawo ni.. hahaa.. Sekian ~~

2 comments:

  1. gigi owh gigi..hehe

    Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. wow haha satu dalam sejuta je :)

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...