Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

23 January 2015

Cinta



"Ada apa dengan cinta?"

Soalan yang selalu berlegar-legar dalam fikiran aku sejak berkurun lama.. hohoo

Aku tak pernah bercinta, dicintai, ataupun mencintai.. Hahaa.. Antara my siblings, aku sorang aje kot yang tak pernah bercinta ni.. hohoo.. Entah kenapa, nak kata tak ada feeling tu, ada.. Tapi I'm just, malas? Hahaa mungkin..

Ntah lah.. Sebab bagi aku kan, bercinta dengan Pencipta, my mom and dad, siblings pon belum tahap infinity lagi nak bercinta dengan insan bergelar lelaki.. aha..

Soalan yang selalu cousin aku tanya:

1) "Bila nak couple?"
2) "Tak bosan eh hidup single ni?"
3) "Kau ni perempuan straight ke tak?"
4) Kau minat kat perempuan eh?"
5) etc..

Hahaa.. lepas aku dengar soalan macam tu, frst thing yang aku buat is,, laughing.. Ya, gelak. Ntah kenapa, tapi aku akan gelak dulu sebelum maki orang yang cakap aku ni, ta pure girl.

Biarlah aku tunggu orang yang tepat, dari membuang masa dengan orang yang salah.. *ayat dari novel mana ntah aku ciplak*


hahaa.. that why aku tak nak bercinta ni.. hohoo


Bye.. Wassalam

3 comments:

  1. Otak org bercinta tak stabil erk??? Hehe patut laa selalu saya rasa tanah ni kejap tinggi kejap rendah...ehehe

    ReplyDelete
  2. Hi..
    I am inviting you to join my blogwalking journey...
    mystery gift awaiting the lucky blogger..

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/blogwalking-journey-with-jjajja.html

    ReplyDelete
  3. @ Namyyul : hahaaa.. tu dah ada tanda tanda tak stabil lah tu.. hohoo

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...