Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

31 January 2015

Niqab

Yeahh.. Aku ada seorang adik perempuan yang pakai niqab. Dia pun baru juga lah berjinak-jinak dalam pemakaian niqab ni..



Nak dijadikan cerita, tadi siang masa pergi kenduri kahwin kakak kepada kawan aku, ada seorang mak cik ni tanya pada my mom,

Auntie: Belajar kat tahfiz mana? (sambil tunjuk pada adik aku)
My mom: Eh! Tak belajar tahfiz lah. Sekolah harian biasa aje.

Seriously aku tak faham. Memang masuk tahfiz aje ke yang boleh pakai niqab tu? Orang lain yg mana tak masuk tahfiz tak boleh?

No comments:

Post a Comment

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...