Home Owner Gais Karya RulesReview
"Keep smile even your heart bleeding." - Saidina Ali.

16 January 2015

Nasi

Aku pernah tak makan nasi.. It almost four days, aku tak sentuh nasi. Bukan sebab aku tak nak makan tapi entahlah. Aku lagi prefer makan roti, jajan and other berbanding nasi. Air pun jejarang aku telan. Tapi nak cerita yang peritnya tak makan nasi, Allah aje yang tahu. Sakitnye lahai perut ni, memang gegiler. Rasa macam kene gastrik tapi lagi pedih. Hahaa..


So moral of the story, makanlah nasi sebab nasi tu makanan asasi manusia di Malaysia. Sekian~~

2 comments:

  1. Nasi memang makanan utama, tak makan nasi rasa tak bermaya.

    entri ini ringkas yer.

    singgah sini

    ReplyDelete
  2. paling suka makan nasi. even nasi dengan kuah saja dah cukup. tak perlu lauk. kemanisan nasi itu amatlah menyelerakan. :3

    ReplyDelete

Tekanlah aksara-aksara yang indah maka jadilah ayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...